Spring Challenge Bike to Work

Bosch eBike Systems geeft de Spring Challenge de wind in de rug

Duizenden werknemers maken zich op voor de Spring Challenge 2022 die loopt van 2 t.e.m. 31 mei. Hoofdsponsor Bosch eBike Systems geeft alle deelnemers de wind in de rug en zorgt mee voor een goed gevulde prijzenkast.

"De fiets komt naar voor als een grote winnaar na de coronacrisis. Fietsen en eBikes dragen bij aan een gezonde mobiliteit voor iedereen. Als hoofdsponsor zijn we enorm fier om de grootste fietschallenge voor bedrijventeams in ons land te ondersteunen."
Vineeta Diels, Marketing Communication Manager Bosch eBike Systems Benelux

Teams met max. 5 collega’s gaan voor hun fietsambitie: 25%, 50%, 75% of maar liefst 100% fietsen op alle dagen tijdens de wedstrijd. Alle ritten tellen: fietsen naar het werk, een ritje na je thuiswerkdag, een sportieve rit, een ontspannende tocht met de familie of gewoon met de fiets naar de bakker.

De winnende teams in elke categorie (25%, 50%, 75% of 100%) worden beloond met prachtige vakantiecheques van Vlaanderen Vakantieland. Alle deelnemers kunnen zich creatief uitleven in de Bike to Work Fotowedstrijd. De drie beste foto’s winnen een smartphone.

Deelnemen kan als je werkgever deelneemt aan het Bike to Work-programma.

Meer info over de Spring Challenge.
Meer info over Bosch eBike Systems.

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.015 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.