AGU

Wout van Aert achterna met AGU fietskledij in de Spring Challenge

AGU, het officiële kledingmerk van onze nationale wielertrots Wout van Aert, is één van de prijzenpartners van de Spring Challenge 2021 die loopt van 3 tot 31 mei. 

Win fietskledij voor woon-werk t.w.v. €250
Teams die deelnemen aan de Spring Challenge maken kans op een ensemble hoogwaardige regenkledij ter waarde van €250. Met de AGU regenjas en regenbroek zal geen enkele regenbui je nog beletten om te fietsen. Elk lid van het winnende team in de 50% categorie van de Spring Challenge ontvangt deze prijs, zowel in het Algemeen klassement als in het Nieuwelingen klassement.

Deelnemen aan de Spring Challenge kan als je werkgever aangesloten is bij Bike to Work. Raadpleeg de info op de events pagina.

40 jaar expertise
40 jaar samenwerking met de wielersport op het hoogste niveau leverde een schat aan ervaring op. Sinds 2019 bundelt AGU zijn krachten met World Tour Team Jumbo-Visma, het team van Wout van Aert. De kennis en technologie die de technici en ontwerpers van AGU hebben opgebouwd, komen volledig tot hun recht in elk item van AGU fietskledij.

www.agu.com

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.