Is er ook een app van Bike to Work?

De Bike to Work app voor Android en iPhone voor werknemers met een account op www.biketowork.be is beschikbaar via:

Google Play AppStore

De app biedt je een aantal functionaliteiten van de website. Gebruik de app om een fietsvriendelijke route te plannen en laat je navigeren op de fiets.

Waarom moet mijn werkgever deel nemen aan Bike to Work?

Bike to Work is een online motivatieprogramma dat het fietsgebruik in woon-werkverkeer effectief verhoogt, in combinatie met andere duurzame vervoerswijzen. Door deel te nemen bevestigt een werkgever de keuze voor een duurzamer, actiever en vlotter woon-werkverkeer. 

Medewerkers van een deelnemende werkgever kunnen twee keer per jaar deelnemen aan de Veloterij, een online loterij met mooie prijzen. Ze maken ook kans op mooie prijzen tijdens de Spring Challenge, de grootste fietswedstrijd voor bedrijven in België, of tijdens een bedrijfschallenge met de fiets. Tijdens Bike for Life kan het hele bedrijf een maand lang fietsen voor een goed doel. Werknemers verdienen bovendien bike coins bij de registratie van duurzame verplaatsingen. Deze bike coins kunnen ze inruilen voor voordelen bij handelaars.

Meer weten? Stuur een mail naar info@biketowork.be.

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.