Upway

E-bikes met kortingen tot 60%

UPWAY verkocht artistieke e-bikes voor het goede doel. Upway, hét online platform voor re-furbished e-bikes, steunt ‘Een fiets voor iedereen’, het goede doel van Bike for Life. 

'Een fiets voor iedereen' wil zo veel mogelijk kwetsbare mensen op weg helpen met een fiets!

Artiesten Eva Mouton, Brecht Vandenbroucke en Loulou João leefden zich creatief uit op een refurbished e-bike. De verkoop bracht €2.422 op! Eva Mouton: "Ik heb allerlei dingen getekend waar ik persoonlijk blij van word. De vlinders, ananassen, planten en zeepaardjes laten me denken aan een rariteitenkabinet. Ik heb de kleuren afgestemd op de blauwgroene kleur van de fiets. Dus zelfs in de winter, als het regent kan de e-bike met de waterproof stickers een glimlach op je gezicht toveren."

E-bikes tot 60% goedkoper
Upway is het eerste en enige platform dat elektrische fietsen van welgekende merken koopt, opknapt en doorverkoopt. Denk bijvoorbeeld aan Cowboy, Gazelle en VanMoof. De aangeboden e-bikes op Upway zijn tot 60% goedkoper dan een gloednieuwe elektrische fiets. De kwaliteit van het aanbod wordt gewaarborgd door de 20-punten inspectie die volgt op elke herstelling en de eenjarige garantie.

€100 extra korting
T.e.m. 31 december krijg je met de kortingscode BIKETOWORK €100 extra cadeaukorting bij Upway.be, het eerste online platform voor kwaliteitsvolle tweedehandse e-bikes in België. Bekijk hier de aanbiedingen (20-60% goedkoper)!

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.