Bosch eBike Systems geeft Bike for Life de wind in de rug

Niet minder dan 392.000 gezinnen hebben geen fiets in huis. Naar school fietsen, naar de winkel, opleiding volgen, gaan solliciteren en werken, familie bezoeken, naar een hobby of sportclub, ... Een grote groep mensen, van jong tot oud, geraakt niet of nauwelijks ter plaatse wegens financiële, fysieke of mentale drempels.  Zo missen zij kansen op onderwijs, werk en sociale contacten.
Bike for Life nodigt alle fietsers uit om samen in beweging te komen tegen vervoersarmoede in het grootste peloton van Vlaanderen. Bosch eBike Systems, de bekende producent van e-bike motoren, ondersteunt de Bike for Life campagne van de Fietsersbond van harte.

Een Fiets voor Iedereen
Bike for Life nodigt alle fietsers uit om hun ritten in oktober te (laten) sponsoren met een eigen bedrag of een bedrag via de werkgever, vrienden, familie of collega’s. De opbrengst gaat naar het ‘Een Fiets voor Iedereen’ - project, dat financiële steun en begeleiding biedt aan vrijwilligers die mensen in hun buurt, gemeente of stad verder helpen met fietsen.

Vineeta Diels, Marketing Communication Manager Bosch eBike Systems Benelux: "We zijn er trots op dat we Bike for Life en ‘Een Fiets voor Iedereen’ mogen steunen. Door bedrijven, scholen, steden en organisaties te motiveren om de fiets te pakken voor het dagelijkse woon-werkverkeer, halen we samen geld op om fietsen en e-bikes mogelijk te maken voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Fietsen geeft hen meer bewegingsvrijheid, kansen en sociale contacten."

www.bikeforlife.be
www.bosch-ebike.com

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.